card

Чихэр, гурилан бүтээгдэхүүн

Дараах төрлийн түүхий эд, нэмэлтүүдээс та сонгох боломжтой

Үндсэн түүхий эд

•Пюре болон жүүсний сууриуд

•Ногооны  пюре, паста

•Талст сахар болон түүний бүлгүүд

•Сиропууд:

  • Глюкоз-фруктозын сироп
  • Глюкозын сироп
  • Мальтозын сироп
     

•Эзэлхүүнт чихэр оруулагчид:

  • Талст декстроз
  • Мальтитол
  • Маннитол
  • Сорбитол нунтаг
  • Хуурай глюкозын сироп
  • Талст фруктоз

•Какао-найрлага:

  • Какао-нунтаг
  • Какао жмых
  • Какао тертое
  • Какао масло

•Тос:

  • Ургамлын тос
  • Тропик тос
  • Какао тос орлуулагч
  • Шортенинг
  • Маргарин

•Чихрийн бүрхүүл

•Төрөл бүрийн шоколад

•Төрөл бүрийн самар

•Төрөл бүрийн хатаасан жимс

•Гялалзуулагч, бэхжүүлэгч

•Сүүн бүтээгдэхүүн:

  • Хуурай сүү
  • Хуурай шар сүү
  • Өтгөрүүлсэн сүү
  • Сүүн шанз

•Өндгөн бүтээгдэхүүн:

  • Хуурай меланж
  • Хуурай өндөгний цагаан
  • Хуурай өндөгний шар
  • Ариутгасан меланж

Амт, өнгө болон бусад МЭҮзүүлэлтэд нөлөөлөх нэмэлтүүд

•Ароматизатор:

  • Натураль (FTNF)
  • Натураль (WONF)
  • Натураль төст (NI)

•Эмульсжүүлэгч ба цийдмэгжүүлэгч

•Жүүсний суурь

•Компаунд

•Жимс- жимсгэний суурь, пюре

•Ногооны концентратууд, пюре

•Сахар орлуулагчид:

  • Сахар орлуулагчид (интенсивные)
  • Ургамлын гаралтай сахар орлуулагчид

•Модификатор, амт сайжруулагч

•Амт нэмэгдүүлэгч

•Будаг:

  • Будагч шүүснүүд
  • Натураль будаг
  • Хиймэл будаг

Биет болон тогтвортой байдалд нөлөөлөх нэмэлтүүд

•Өтгөрүүлэгч, тогтворжуулагч:

  • Агар
  • Альгинат
  • Каррагеннан
  • Хүнсний давирхай
  • Пектин
  • Ургамлын эслэг
  • Целлюлоз ба түүний үүсмэлүүд
  • Хувиргасан цардуул
  • Цардуул ба түүний хольцууд

•Эмульсжүүлэгч

  • Холимог эмульжүүлэгч
  • Эмульсжүүлэгч –тогтворжуулагч

•Сахар орлуулагч:

  • Сахар орлуулагч (интенсивный)

Ургамлын гаралтай сахар орлуулагч

•Нягтаршилтын эсрэг агент болон лубрикант

•Хөөс үүсгэгч болон  и хөөс дарагч

•Амин хүчлүүд, тэдгээрийн холимгууд

•Витаминууд, тэдгээрийн премикс

•Амин дэм- эрдсийн премикс

•Микроэлементүүд болон микронутриентүүд

•Ургамлын экстрактууд

•Жимсний нунтаг болон криспи

•Жимс, жимсгэний дүүргэгчид, шанз болон джем

•Биежүүлэгч агентууд

•Дүүргэгчид болон чимэглэлийн цацлагууд

•Хөрөнгө  

•Ферментийн бэлдмэлүүд